HABERLER

EYGEV Emirdağ Engelsiz Yaşam Merkezi Yoğun İlgiyle Açıldı!
14.04.2023
Okunma Sayısı : 17739
Paylaş :

EYGEV Genel Başkanı Serkan Ülkü, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Av. Oğuz Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Duran ve Necati Şevik, Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, Emirdağ Hastanesi Başhekimi Dr. Hacı Bayram Gürbüz, Emirdağ Müftüsü Vahit Demiral, Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelli bireyler ve ailelerinin yoğun katılımlarıyla, dualar eşliğinde EYGEV Emirdağ Engelsiz Yaşam Merkezi açılışı gerçekleştirildi.


Engelli bireylerin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta EYGEV Genel Başkanı Serkan Ülkü, “EYGEV’in en önemli projelerinden olan Engelsiz Yaşam Merkezimizin ilkinin memleketimiz Emirdağ'da açılmış olması bizim için ayrı bir önem taşıyor. Yaratıcılığı ve hayal gücünü ortaya çıkarmayı, üretkenliği ve işlevselliği desteklemeyi hedeflediğimiz Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitimcilerimiz eşliğinde sanatsal faaliyetlere yer vereceğiz. Resim, ebru ve hat sanatı, müzik, dans ve tiyatro gibi faaliyetlerin gerçekleştirileceği merkezimizde psikolojik destek hizmetine de yer veriyoruz. Projemizin diğer illerde gerçekleştirilmesi ve yaygınlaşması için elimizden gelen gayreti gösterecek, engellilerimizin ve yaşlılarımızın yaşam kalitesinin artırılması için çalışmaya devam edeceğiz. Katılımları ve destekleri için Sayın Vekilimize, Belediye Başkanımıza, protokol üyelerine, engellilerimize ve ailelerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


Açılış sonrası engellilerin yapmış olduğu sanat ürünleri sergilenerek katılımcıların beğenilerine sunuldu. Engelsiz Sanat Sergisi büyük beğeni topladı.