HABERLER

Sosyal Hizmet Sempozyumu 2022: Sürdürülebilir Kalkınma ve Sosyal Hizmet
13.10.2022
Okunma Sayısı : 18173
Paylaş :

Vakfımızın Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Zengin'in başkanlığında, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Gelişim Vakfı, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Sosyal Hizmet Okulları Derneği destekleri ile düzenlenen “24. Sosyal Hizmet Sempozyumu: Sürdürülebilir Kalkınma ve Sosyal Hizmet” adlı sempozyum Karabük Üniversitesi Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde gerçekleşti.

 

Prof. Dr. Sadettin Ökten Konferans Salonu'nda düzenlenen, Genel Başkanımız ÜLKÜ'nün katıldığı sempozyumun açılışına Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Karabük Valisi Fuat Gürel, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, KBÜ İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya, MCBÜ Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Şahin, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Başkanı Ramazan Yüksel, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Akademisyenlerin, sosyal hizmet uzmanlarının ve öğrencilerin bir araya gelme fırsatı bulduğu, farklısosyal sorunların konuşulduğu ve buna ilişkin konularda yapılan araştırmaların, gelişmelerin paylaşıldığı sempozyumda iklim değişikliği ile mücadele etmek, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, nitelikli eğitimi, sorumlu üretim ve tüketimi yaygınlaştırmak gibi konular tartışılacak.