HABERLER

AKÜ, YÖK Engelsiz Üniversite Ödüllerinde 12 Farklı Mekanda Turuncu Bayrak Almaya Hak Kazandı
16.09.2022
Okunma Sayısı : 17793
Paylaş :

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 2022 Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında "Mekânda Erişilebilirlik" kategorisinde 12 farklı mekanda Turuncu Bayrak almayı başaran Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) sertifika ve bayrakları AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından teslim edildi.

 

AKÜ Senato Toplantısında gerçekleştirilen törene, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın yanı sıra AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran ile birlikte fakülte dekanları yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ve senato üyeleri katıldı.

 

AKÜ Rektörlüğü, Güzel Sanatlar ve Teknoloji Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bayat Meslek Yüksekokulu, Çay Meslek Yüksekokulu, Dinar Meslek Yüksekokulu, TÖMER (Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi), Emirdağ Prof. Dr. Nijad Bilge Gençlik Kültür ve Spor Merkezi ile Atatürk Kongre Merkezi 2022 Engelsiz Üniversite Ödülleri Mekanda Erişilebilirlik kategorisinde değerlendirilerek Turuncu Bayrak almaya hak kazandı. 

 

EYGEV Ailesi olarak Prof. Dr. Mehmet Karakaş başta olmak üzere Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin kıymetli öğretim üyelerini, çalışanlarını ve öğrencilerini tebrik ederiz.

 

EYGEV - Instagram