HABERLER

25. International Business Forum Azerbaycan'da gerçekleştirildi.
16.11.2021
Okunma Sayısı : 17873
Paylaş :

Genç MÜSİAD Başkanımız Y. Furkan Akbal'ın liderliğinde 25. IBF programına katılım sağladık. Azerbaycan Bakü'de gerçekleştirilen programa Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikail Cabbarov, T.C Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, IBF Başkanı Erol Yarar KOBIA Başkanı Orhan Mammadov, Genç MÜSİAD Başkanı Y. Furkan Akbal ve uluslararası iş adamları katıldı. Genç MÜSİAD olarak Azerbaycan-Türkiye arasındaki iş birliğini artırmak ve Azerbaycan'a uluslararası ticaret fırsatları sunmak adına girişimlerde bulunduk.

  • International Business Forum çerçevesinde Genç MÜSİAD öncülüğünde ASAP ve Odlar Yurdu Gençler Organizasyonu ortaklığı ile Türkiye ve Azerbaycan Gençlerinin İş Dünyasına Entegrasyonu - Ufuk Azerbaycan konulu panel programı düzenlendi.

 

Panelde IBF Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Abdurrahman Uzun, Genç MÜSİAD Başkanı Y. Furkan Akbal, HR Option Yetkilisi Haqani Safarov konuşmacı olarak yer aldı. Panel moderatörlüğünü ise Odlar Yurdu Gençler Organizasyonu Başkanı Nigar Elesqerova Hanım üstlendi.

  • International Business Forum ziyaretleri çerçevesinde Genç MÜSİAD ve ASAP - Azerbaijani Students and Alumni Platform arasında MOU imzalandı. Genç MÜSİAD Genel Başkanı Y. Furkan Akbal ve ASAP Başkanı Rafael Hajibeyli ikili iş birliğinin en üst düzeyde artırılması için gayret edeceklerini dile getirdiler. Ayrıca karşılıklı öğrenci değişim programlarının geliştirilmesi ve genç girişimcilere fırsatlar sunulması hakkında istişarelerde bulunuldu.