HABERLER

EYGEV Karabük Şubemizle Sürdürülebilir Kalkınma ve Sosyal Hizmet Sempozyumu'ndaydık.
14.10.2022
Okunma Sayısı : 24464
Paylaş :

Vakfımızın Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Zengin'in başkanlığında, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Gelişim Vakfı, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği, Sosyal Hizmet Okulları Derneği destekleri ile düzenlenen “24. Sosyal Hizmet Sempozyumu: Sürdürülebilir Kalkınma ve Sosyal Hizmet” adlı sempozyumun ikinci gününde EYGEV Karabük Şube yönetiminden Uzman Psikolog/Öğr. Gör. Abdulkadir Ilgaz, Öğr. Gör. Ümit Topçuoğlu ve Uzm. Diyetisyen Hilal Doğan Güney, vakfımızın Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve KBÜ Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Sn. Doç. Dr. Oğuzhan Zengin'in ve Mustafa Acar'ın katkılarıyla "Obez Bireylerde Benlik Saygısı ve Sosyal Destek İlişkisinin İncelenmesi" bildirisi sunuldu.

 

"Sağlık Çalışanlarında Sosyal Desteğin; Diyet, Fiziksel Aktivite ve Beden Kitle İndeksi Arasındaki İlişkisi" başlıklı bildiride EYGEV Karabük Şube yönetiminden Uzm. Psikolog/Öğr. Gör. Abdulkadir Ilgaz, Uzm. Diyetisyen Hilal Doğan Güney ve Öğr. Gör. Ümit Topçuoğlu sunumlarını gerçekleştirdiler.

 

Son olarak; EYGEV Karabük İl Başkanımız Mustafa Doğan ve vakfımıza katkı veren gönüllülerimiz Gizem Nur Sağlık, Çekdar Tuğrul ve Esma Cihangir "Bir Şizofreni Vakası Üzerinden Engelli Bakım Merkezlerinde Sunulan Hizmetlerin İyileştirilmesine İlişkin Değerlendirme" bildirisini katılımcılara sundular.

 

Vakfımızın Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, KBÜ Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Sn. Doç. Dr. Oğuzhan Zengin'e

verdiği emek için EYGEV ailesi adına teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.