HABERLER

EYGEV KARABÜK ŞUBEMİZ AÇILDI
30.09.2022
Okunma Sayısı : 34341
Paylaş :

İl protokolü ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra engelli bireylerin ve ailelerinin yoğun katılımıyla, EYGEV Genel Başkanı Sn. ÜLKÜ ve Karabük İl Başkanı Mustafa Doğan eşliğinde Karabük Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

 

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Belediye Başkan Vekili Seher Berker, Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Karabük Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Abdullah Karakaya ve Karabük Üniversitesi Genel Sekreteri Lütfü Köm'ün konuşmacı olarak katkı sunduğu açılışa, engelli bireylerin yetenek gösterileri ve kendi üretimleri olan el sanatları sergisi renk kattı.

 

EYGEV Genel Başkanı ÜLKÜ, EYGEV olarak engelli ve yaşlı bireylerin sosyal işlevselliklerini artırmayı; sosyal haklara erişebilmelerini sağlamayı; bu doğrultuda toplumsal kaynaklarımızı harekete geçirmeyi hedeflediğini belirtip şubemizin Karabük İlimize, milletimize hayırlı olmasını temenni etti ve destek konuşmaları için tüm protokol üyelerine teşekkürlerini iletti.